top of page
anna.ros688

Юридична допомога в розірванні договору оренди земельної ділянки

В умовах розвитку сільгоспвиробників та відкриття обігу сільськогосподарських земель, питання розірвання договору оренди земельної ділянки, є одним із найактуальніших питань сьогодення. 


Останнім часом багатьох громадян цікавить питання можливості дострокового розірвання договору оренди землі. Одних не влаштовують стосунки з орендарем, інші знайшли інвестора, який готовий платити більше, треті вирішили самостійно господарювати.


Хочемо звернути Вашу увагу, що згідно статті 31 даного Закону договір оренди земельної ділянки може бути розірваний за згодою сторін або на вимогу однієї із сторін договір може достроково розірваний за рішенням суду. Розірвання договору оренди земельної ділянки в односторонньому порядку не допускається, якщо інше не передбачено договором або діючим законодавством України.


Проте зіткнувшись з питанням розірвання договору оренди землі в реальності звичайний громадянин розуміє, що наш законодавець стоїть на стороні орендаря, не даю можливості звичайним громадянам, у разі конфлікту з орендарем або у разі появлення кращої пропозиції оренди землі, забрати назад у володіння свою землю.


Наші спеціалісти мають великій досвід у сфері земельно права і допоможуть Вам обрати правову позицію для розірвання договору оренді, так як кожен випадок є унікальним і потребує детального аналізу. 

          

Наші спеціалісти проведуть наступні дії:

  • комплексний юридичний аудит укладеного договору оренди, додаткових угод та додатків до нього, виявлення критичних точок, специфічних умов та ризиків для клієнта;

  • перевірка належного виконання істотних умов договору, виявлення порушень;

  • бухгалтерських аудит по сплаті орендних платежів та перевірка бухгалтерської звітності;

  • написання листів-повідомлень, претензій;

  • допомога адвокатів в вирішенні спорів в судах усіх інстанцій.


Наші юристи мають великий досвід в правовідносинах пов’язаних із земельним правом та володіють інструментами, які дозволяють отримувати нашим клієнтам необхідний результат. 


❤️Не забувайте, що професійна правова допомога допоможе запобігти ризикам для сторін, захистити їх від неправомірних дій та позбавити від неприємних ситуацій.


📲Щодо отримання консультацій та послуг можна звернутись в особисті повідомлення, або зателефонувати за номером +380674056955 ❤️


🇺🇦Все буде Україна!


💻Також долучайтеся до нас у соціальних мережах:


🟡Viber-канал https://invite.viber.com/?g2=A


30 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page