top of page
Фото автораСергій Коновалов

ПРИГАЛЬМУЙ, ЩОБ РУХАТИСЯ ШВИДШЕ

Часто ми асоціюємо слово "гальма" із зупинкою руху, перешкодою, бар'єром, неможливістю рухатися вперед. Навіть образу таку вигадали: ну ти й ...!

Але ж уявіть: ви за кермом авто. Навіщо вам гальмувати? Щоб знизити швидкість. Щоб "не поцілувати" авто попереду. Щоб зупинитися. А ще безпечно проїхати погану ділянку дороги. Та - щоб мати змогу їхати швидше!

А якщо гальм не було б? Щоб не потрапити в аварію на першому ж перехресті, ми були б вимушені їхати дууже повільно. І наша дорога зайняла б занадто багато часу, як у часи карети з кіньми. А то й більше, коні все ж таки гальмують.

Саме гальма дають нам змогу натиснути педаль газу та їхати на максимально дозволеній швидкості, відчути себе у безпеці, отримувати задоволення від дороги та заощадити наш час.

І в житті діють такі ж закономірності. Іноді вкрай потрібно уповільнитися, пригальмувати, навіть іноді до повної зупинки, щоб прислухатися до себе, обрати правильне рішення та впевненно вирушити вперед до своєї мети.

***А якщо у вас попереду вирішення будь-яких земельних питань, пригальмуйте, подумайте та звертайтеся до Земельного Фонду України. Ми із задоволенням допоможемо обрати потрібний шлях, триматимемо справу на контролі та доведемо вас до потрібного результату. **




0 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page