top of page
Фото автораСергій Коновалов

Сьогодні ділимося з Вами нашим черговим кейсом

ДОБРОГО ДНЯ !

Сьогодні ділимося з Вами нашим черговим кейсом суть якого полягала в наступному:

*Наш клієнт звернувся до Тетіївської міської ради з заявою про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтованою площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства. Проте міською радою було повідомлено, що зазначене питання не було прийнято депутатами. *

Партнером Земельного фонду, практикуючим адвокатом - Яблоковою Лесею, було підготовано необхідний пакет документів та складено позовну заяву до Київського окружного адміністративного суду*** про визнання протиправною бездіяліність щодо неприйняття рішення з питання надання дозволу на розробку проекту землеустрою**. *

Провівши аналіз судової практики, земельного законодавства адвокат зміг переконати суд та довести бездіяльність міської ради такою що порушує права громадянина.

Внаслідок чого 21лютого 2022 року судом було ухвалено рішення, яким зобов‘язано Тетіївську міську раду Київської області надати дозвіл на на розроблення проекту землеутрою щодо відведення земельної ділянки у власність тим самим відновив порушені Права Нашого клієнта.

Тож радимо Вам не нехтувати порадами досвідчених фахівців та звертатись до перевірених часом спеціалістів адже кваліфікована юридична допомога не просто допомагає відновити право в суді, а й віру суспільства в те, що справедливість є і за неї варто боротися разом.

МИ СТВОРЕНІ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ДОПОМОГТИ ГРОМАДЯНАМ УКРАЇНИ РОЗІБРАТИСЯ ІЗ ТРУДНОЩАМИ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН.

Власникам землі які звертаються до нас за допомогою наші спеціалісти можуть надати більш розгорнуті консультації з питань які вас цікавлять.

Незабувайте, що професійна правова допомога допоможе запобігти ризикам для сторін, захистити їх від неправомірних дій та позбавити від неприємних ситуацій.

Щодо отримання консультацій та послуг можна звернутись до мене написавши в особисті повідомлення.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!



21 просмотр0 комментариев

Commentaires


bottom of page